Thursday, January 10, 2013

Family Suite Tiara Beach Resort Port Dickson

Jom bawa keluarga berehat di pantai buatan terbesar di Malaysia.

Apartment Family Suite Dua Bilik Menanti Anda di Tiara Beach Resort Port Dickson. Foto pemandangan ini diambil dari bilik kami. Cantik, Nyaman, Menenangkan dan  Seronok kan jika dapat berendam dan berenang di kolam yang luas. Yang paling luas di Malaysia dilengkapi pelbagai gelungsur untuk dewasa dan kanak-kanak.

Ini bilik kedua dilengkapi 2 katil Twin. ruang pakaian, sejadah, empat bantal, aircond, dua towel, etc. Sangat selesa untuk merehatkan badan selepas seharian di tama tema air ataupun di sekitar Port Dickson.

Bilik tidur utama. Dilengkapi katil queen dan empat bantal serta TOTO, sejadah, aircond, 2 towel serta ensuite bilik air yang lengkap dengan pemanas air, syampu dan shower gel yang berkualiti. Meja solek juga tersedia di bilik ini.

Ruang makan menyediakan meja dan empat kerusi jati untuk menjamu selera sambil menonton rancangan kegemaran. Ruang tamu pula dilengkapi TV dan settee jati untuk keseronokan sekeluarga.

Antara tarikan yang tersedia di taman tema air yang menjadi tarikan utama kanak-kanak dan dewasa. Banyak lagi gamabr gelungsur kanak-kanak akan disiarkan pada post yang akan datang. InsyaAllah.

Jom bawa keluarga berseronok main air di Port Dickson.
Tawaran Istimewa untuk pembaca Blog ini

RM180 untuk 2 hari 1 malam - Weekdays
RM280 untuk 3 hari 2 malam - Weekdays

RM230 untuk 2 hari 1 malam - Weekend/Cuti Kelepasan Am/Cuti Sekolah
RM370 untuk 3 hari 2 malam - Weekend/Cuti Kelepasan Am/Cuti Sekolah

WASAP/SMS - MIE - 019-2056921 - untuk booking.

*Harga tidak termasuk taman tema airNo comments:

Related Posts with Thumbnails