Wednesday, June 24, 2009

Iklan : Mini Lemon Blueberry Chese Cake




Menarik dan sedap. Seseuai untuk wanita Asia yang tidak suka minum susu. Mengikut kajian Anlene ramai wanita Asia dan Malaysia kurang kalsium. Sesetengahnya kritikal. Kekurangan kalsium menyebabkab osteoporosis atau kereputan tulang. Jadi memakan cheese cake boleh memberi sumber kalsium. Dan yang istimewanya kek ini titambah lemon jadi rasanya tidak muak. Ada rasa lemon, juga kurang kolestrol kerana lemon sudah hilangkan lemak dan kolestrol. Juga semasa dibuat dibacakan sedikit Selawat dan doa.


1 biji - RM1.50
6 biji - RM8.00

For order pls email - sarahsamah@gmail.com / azemiali@gmail.com

4 comments:

PINATBATE said...

wow! menarik ni..

cikgu mas said...

salam

sedapnyer..saya tak pandai buat macam tu??bahulu,tahu lah,hilir tu..nak resepi boleh.u re so lucky lah dapat pn.sarah pandai masak,cam tu..tak jawab lagi kt mana jumpa girl ala-ala chef ni??

Azemi Ali said...

Salam Kak Pinat.

Menarik dan sedap. Seseuai untuk wanita Asia yang tidak suka minum susu. Mengikut kajian Anlene ramai wanita Asia dan Malaysia kurang kalsium. Sesetengahnya kritikal. Kekurangan kalsium menyebabkab osteoporosis atau kereputan tulang. Jadi memakan cheese cake boleh memberi sumber kalsium. Dan yang istimewanya kek ini titambah lemon jadi rasanya tidak muak. Ada rasa lemon, juga kurang kolestrol kerana lemon sudah hilangkan lemak dan kolestrol. Juga semasa dibuat dibacakan sedikit Selawat dan doa.

Azemi Ali said...

Salam cikgu Mas,

Mahu resepi nanti melawat ler laman blog chef Sarah ya.

Nanti saya cerita mana jumpa chef ni. Panjang ceritanya, ada masa nanti saya cerita dalam posting terbaru.

Related Posts with Thumbnails